Coronaspillet – Kom godt ud af krisen

Hvor højt går du op i retningslinjerne her midt i coronakrisen? Tager du det med et gran salt? Eller har du spritten oppe af lommen dagen lang?

Det kan være en svær snak at tage hul på, for holdningerne er lige så forskellige som vi selv er.

Med dette spil kan I komme igang på arbejdspladsen, derhjemme eller i vennegruppen med at forstå hinanden, tage hensyn og få styr på nervøsiteten. Spillet kommer forbi spørgsmål som: “tager du krisen alvorligt nok?”, “Hvordan har forholdet mellem hjemmeliv og arbejdsliv ændret sig?” og “Hvad behøver at blive sagt, men er usagt?”

Coronaspillet er ganske gratis. Det skal bare skrives ud på den ønskede sprog (dansk eller engelsk) og så kan det spilles med en almindelig terning.

Formatet og de fantastiske og tankevækkende spørgsmål er udviklet af Lise Damkjær, som du kan se mere om på www.learning4life.dk. Grafikken og oversættelsen til engelsk er af Flashy Peacock.

Download Coronaspillet – Kom godt ud af krisen
Download The COVID-19 Game – Mentally surviving the pandemic

I Mål Med Markedsføringen Spillet

Er du på nippet til at lancere din egen virksomhed? Eller har du været igang et stykke tid? Og har du styr på markedsføringen eller vil du gerne checke om du har? Så spil med og lær lidt om “do’s and don’ts” indenfor markedsføring.

Spillet er udviklet til dig der er selvstændig, har din egen virksomhed eller bare er en legeglad sjæl.

Det er ganske gratis, skal bare skrives ud og spilles med en almindelig terning og så lærer du om hvordan du kommer godt igang med markedsføringen og tilmed i mål!

Spil det med din sparringspartner eller dine børn idag!

Download I Mål Med Markedsføringen spillet

Er det sjov og ballade det hele?

Nej, selvfølgelig ikke. Men lidt skæg må man da gerne have, ikke? En del af det at arbejde sammen med mig, er at hygge sig med arbejdet – og det er meget sjældent jeg ikke har et smil på læben når jeg arbejder! Mine mange år i England, hvor der er humor i ALT, hjælper nok også lidt til med at gøre mig en munter samarbejdspartner.

Men, dermed ikke sagt, at jeg ikke kan være seriøs! Næh, jeg er utvivlsomt en af de største pragmatikere du vil møde. Min tilgang kan bedst beskrives som “service with a smile.”

Skal vi tage en uforpligtende snak og se hvad jeg kan gøre for dig?

Ja, lad os tage en uforpligtende snak!