Hvem er kvinden bag Flashy Peacock?

Jeg hedder Line Andersen og jeg har arbejdet med markedsføring i over 18 år, både som del af et team og som selvstændig. Jeg har en BA i grafisk design fra Gloucester University i England og en Master i Design, Kommunikation og Medier fra IT Universitetet. I 2016 blev drømmen til virkelighed, da jeg startede Flashy Peacock, dengang bosat i Manchester i England, og begyndte mit arbejde med at hjælpe små virksomheder med store drømme med deres markedsføring.

Jeg arbejder hjemmefra, hvilket passer rigtig godt ind i familielivet, og jeg nyder at gøre en forskel for små firmaer, der ikke selv kan eller har mulighed for at få sat fokus på deres markedsføring.

Jeg har hjulpet over 50 kunder i både Danmark og England med at blive synliggjort, få et professionelt udtryk, få løst deres tekniske vanskeligheder med den digitale markedsføring og meget, meget mere.

Jeg kalder mig selv marketingschweizerkniv, og det gør jeg fordi jeg altid lige har et trick mere i lommen når du skal videre i din markedsføring. Hvad enten det er teknisk, kreativt eller strategisk, så kan jeg hjælpe dig.